Spela på livespel som sänds på TVMelbet är hem åt dem bästa online tv-spelen som alla spelare finns extremt enkla, underhållande och gynnsamma, utöver det redan rika sortimentet av livecasino och live slots som alla spelare kan ta del av. Känner du för att prova på något annat finns Tv-spelssektionen som är det perfekta valet då den är proppfylld med allt från de bästa spelen till livevänliga dealers, allt snyggt kombinerat i ett intuitivt och enkelt interface.


TV-bet kategorin

"TV-bet" erbjuder det allra bästa inom live tv-spel med ex: wheel, poker, war of elements, 5BET och 7BET.

Översikt

War of Elements

Ett enkelt spel, men beroendeframkallande så det ryker om det - War of Elements är spelet där högst kort vinner. Spelaren och dealern väljer bland 6 olika bets i början av ronden. När spelaren har valt sitt kort uppdateras bettingalternativen live så du kan satsa på de kvarvarande, möjliga alternativen.

Dealern är extremt trevlig och anpassar bettingsessionen för just dig, och du kan se varje drag live. Välj mellan ett flertal olika bettingkombinationer och sätt din bets med ett enda klick från så låga summor som 0.10EUR. Du kan även ställa in en specifik summa manuellt om du hellre vill det.
Du kan snabbt få en överblick av de senaste insatserna som gjorts för att få koll på ifall det är någon streak på gång, eller för att få en övergripande uppfattning om hur spelet kommer fortgå.

”Hur man spelar”-kategorin är en superbra touch för såväl nya som erfarna spelare, då den ger dig en god och välnyanserad inblick i hur spelet funkar. Att lära sig mer om spelet och hur du lägger bets ger dig överhanden och därigenom större vinstchanser. Du kan till och med rösta på din favoritdealer i vår ”Våra Dealers”-sektion för att öka chanserna att just din föredragna dealer dyker upp mer frekvent när du spelar.

7Bet

Simpel, men ack så belönande – det är just detta som gör 7Bet perfekt för både nybörjare och erfarna spelare. Våra fantastiska dealers tar spelet till dig, där du kan satsa på en massa olika outcomes, bland annat; gissa de 7 numren, hur många valda bollar som dras, even/odd, totalt antal even/odd, sist dragen even/odd, färger på de dragna bollarna, mängd, mängd per färg, tja, för att nämna ett par.

Med så många olika saker att satsa på är det föga förvånande att dina vinstchanser växer sig större i takt med dina bets. Återigen, minimuminsatsen är anpassad att funka för alla och ligger på 0.1EUR, men kan enkelt ökas med ett enda klick, eller manuellt.
Kika på resultaten för att se hur spelet gått, eller gå in på ”Hur man spelar”-sektionen för att lära dig mer om 7Bet. Kom ihåg att du kan rösta på din favoritdealer i vår kategori ”Våra Dealers”.

5Bet

En släkting till 7Bet, och därför ett rätt snarlikt spel fast med 5st bollar, vilket innebär att dina vinstchanser blir ännu större. Som sin lite större motpart kan du som spelar på 5Bet satsa på en uppsjö av olika saker, ex; dragna nummer, even/odd, färg, summa, minst/högst, nästa nummer att dras, etcetera. Hoppa på vinnartåget du också, för så låga insatser som 0.1EUR. Glöm inte heller att visa dina favoritdealers lite uppskattning genom att rösta på dem.

Poker

Ett spel som kretsar kring både tur och skicklighet. Livebet-pokerrummet ger dig chansen att satsa på slutresultaten av ett livepokerspel. Satsa på flertalet olika alternativ, såsom; högt kort, par, två par, triss, färg, stege, kåk, fyrtal, färgstege och så vidare.

Håll ett noggrant öga på vilka kort som är lagda, och i takt med flopp, river och turn får du fatta dina beslut. Du kan satsa på varje steg genom hela spelet. Du kan också satsa innan flopp-en, och även på insatsen. Här kan du återigen sätta dina bets med ett enda klick, eller skriva in manuellt exakt hur mycket du vill satsa. Klicka på ”Hur man spelar” för att lära dig mer om videopoker och allt därtill.

Wheel

Hjulet kan komma att bli ditt lyckohjul. Ta del av det roliga detta uppslukande, medryckande livebet-spel har att erbjuda. Du kan satsa på saker som; nummer, split, färger, över/under, dussin och kolumner. Du får över 2 minuter att lägga dina insatser, vilket du kan göra med hjälp av ett av alternativen ovan, och vänta tills hjulet snurrat färdigt. Kom ihåg att rösta på din favoritdealer när du vinner stort på hjulet.


BETGAMES TV-kategorin

Översikt

War Of Bets:

Likt War of Elements är målet här att gissa om det är dealern eller spelaren som drar högst kort eller ifall de kommer dra lika. Förutom dessa pre-bets kan du satsa på vilken färg, svit eller valör spelaren eller dealern kommer få.

Under spelets gång finns en klocka vid bordet, så oavsett hur uppslukad du blir av spelet kan du alltid hålla koll på tiden. Sätt dina bets med ett enkelt klick – alla olika bet-summor är tydligt utsatta. Om du har någonting du skulle vilja ta upp med Betgames teamet kommer livechatten väl till pass.

Baccarat:

En av de allra mest kända kortspelen, med Betgames Baccarat kan du lägga pre-bets på ifall spelaren eller banken blir vinnaren, samt ett stort antal andra saker. Du kan betta på par, svit, valör, färg, hög/låg hand, even/odd eller totalt kortvärde. Spelarna kan sätta bets mellan varje lagt kort, vilket betyder att du kan se hur den aktuella ronden framgår och fatta beslut därefter.
Du kan enkelt göra dina insatser med en-klicks alternativet och vända dig till livechatten ifall du har funderingar.

Poker:

På Betgames livepokerbord har du det perfekta tillfället att satsa på flop, turn och river innan korten är lagda. Den bästa touchen i detta spel är att dealern under spelets gång förklarar hur du ligger till, och vilken hand som vinner eller förlorar. Detta gör det mycket enklare för nya spelare att hålla koll och få en bra överblick av situationen. Som alltid kan man satsa på färg, färgstege, stege, triss, par, två par och så vidare. Livechatt och enkla betalalternativ finns även vid detta bord.

Dice:

Enkelt, men inte desto mindre underhållande – Betgames TV ger alla spelare chansen att vinna tack vare möjligheten att välja mellan ett stort antal olika betalmetoder. Medan de 5 tärningarna studsar runt kan du satsa på kombo, total summa och even/odd. Du har gott om tid att välja vad du vill satsa när du ser tärningarna rulla live i varje rond.

Wheel:

Alla spelare med någon form av intresse av hasardspel är förmodligen välbekanta med Wheel. Det är ett superenkelt koncept; när du lagt dina bet får du se på medan hjulet snurrar. Du kan öka dina chanser att vinna genom att sätta bets på vilket nummer hjulet stannar på, eller via sidobets som färg eller even/odd.

Lucky 5 and Lucky 7:

Två hyfsat lika spel med massvis av olika bettingalternativ. Betgames TV presenterar stolt många spelares absoluta favorit. Välj att satsa på bollarnas nummer, färg, vilken färg flest bollar har samt en hel mängd andra grejer, för att se om du har tillräckligt med tur för att vinna stort. Du kan alltid sätta dina bets med en-klicks funktionen för att du ska kunna avnjuta spelet till fullo.