Vinn pengar genom e-sportMelbet erbjuder sina kunder ett smörgåsbord fyllt med valmöjligheter när det gäller att betta på e-sport. Faktum är att det ska mycket till för att du ska hitta ett bättre utbud av e-sportspel och event att satsa på någon annanstans på nätet. Melbet täcker event från jordens alla hörn så oavsett när och varifrån du loggar in så kan du hitta spännande event i vilken e-sport du än väljer.

Alla pågående event uppdateras i realtid för att kunna ge dig bästa möjliga odds, senaste resultaten och spelets gång, vilket du kan ta del av via ett enkelt och intuitivt interface. Vår live broadcast-funktion låter dig följa live eventen i realtid för att du ska kunna fatta bäst beslut, och därifrån ge dig högsta förutsättningarna att vinna snygga vinster.

Överblick över spel i live


Calendar bonus

Nedan hittar du en utförlig lista över alla e-sporter som erbjuds på Melbet:

 • Call of Duty: Allas favorit-FPS är nu tillgänglig som e-sport på Melbet. Spela på matcher och event där COD-spelare världen över utmanar varandra. Du kan också satsa på pre-match event eller kolla på livesändningarna för att lägga in-game bets, allt för att tjäna en god summa på spelet du älskar.
 • Counter Strike: Möjligtvis det mest populära tactical shooting-spelet någonsin. Melbet ger dig chansen att satsa på CS-event från hela världen. Live-betting och pre-match bets är mer än välkomna. Med CS kan du satsa på antal placerade bomber, antal detonerade bomber, totalt antal kills, rondvinst, totalt mängd ronder och 1X2, för att nämna ett fåtal. CS erbjuder även handicap-spel, och allra bäst odds.
 • DOTA: Det otroligt populära MMORPG-spelet DOTA är en huvudattraktion i Melbets e-sport sektion. Med miljontals spelare online kommer du aldrig lida brist på event när du känner för att betta på DOTA. Som alltid är pre-match och livebetting till ditt förfogande.
 • Rocket League: I ett unikt och spännande spel får du se på när två lag spelar mot varandra i virtuella versioner av basket, fotboll och hockey – i bilar! Ja Rocket League-fans, nu kan ni sätta pre-match och live-bets på 1X2, slutresultat och even/odd för att maximera vinstchanserna.
 • League of Legends: En extremt poppis online-RPG. League of Legends är en del av Melbets e-sportsektion, där du kan betta på pre-match såväl som in-game event.
 • World of Tanks: En kultklassiker. World of Tanks är ett battlefield arena-spel där man strider med hjälp av stridsvagnar. I detta spel kan du satsa på ett flertal olika grejer.
 • Hearthstone: Hearthstone är ett strategikortspel där du kan satsa på 1X2, slutresultat, total antal drag, total mängd använda legendary cards, totalt antal använda spells, och totalt antal använda minions. Som alltid finns både in-game och pre-match att betta på.
 • Street Fighter: En av de mest populära fighting-arkadspelen, och tv-spelen överlag, genom tiderna. Street Fighter kommer nu i en ny tappning, där du kan sätta bets på dina föredragna Street Fighter-matcher och spelare. Med superbra odds att dra nytta av när du sätter bets på dina favoriter; Ryu, Kane, Guile, Zangief och många andra oförglömliga karaktärer, kommer det utan tvekan bli du som segrar i slutändan.
 • The King of Fighters (KOF): Ansedd att vara en klassiker av många arkadkampspels-fantaster. Passionen för KOF lever kvar med råge i Melbets e-sportsektion, där just du får möjligheten att lägga insatser på en mot en, eller turneringar.
 • Tekken: En annan rykande het favorit bland arkadkampspels-älskare Tekken har vid detta laget lyckats behålla sin plats i konsolspelares hjärtan i över ett decennium. Här på Melbet kan du satsa på Tekken-matcher världen över och välja mellan att lägga bets på rondvinster, hur länge ronderna kommer pågå och individuella slutresultat. Handicap-spel är tillgängliga.
 • FIFA: Nu kan du kombinera din kärlek för virtuellfotboll och fotbollsbetting på Melbet med FIFA, världens mest populära online-fotbollsspel. Bookmakern erbjuder FIFA 16, 17 och 18, så du får en hel uppsjö av spännande event att satsa på, vilka inkluderar – men ej är begränsade till – Champions League, Europa League och World Championship, såväl som flertalet inhemska ligor. Välj mellan att satsa pre-match eller in game när du satsar på ex. nästa mål, båda lagens målantal, double chance, asian handicap, correct score och en myriad andra alternativ – alla med grymma odds.
 • E-sport Kampsport: Melbet har även något för alla UFC-älskare, då de erbjuder virtuella UFC MMA-event för sina kunder. Välj mellan en mängd event, med allt ifrån lättvikt till tungvikt, och massvis av alternativ att satsa på, som; KO, TKO, vinstpoäng och vinst genom submission. Livesändningar av eventen, såväl som pre-match och in-game bets är till ditt förfogande.
 • Pro Evolution Soccer (PES): PES är världens näst mest spelade virtuella fotbollsspel, och Melbet erbjuder även det för alla PES-fans bland kunderna. Med PES får du event från hela världen, som inkluderar alla de bästa ligorna, Championships och internationella matcher. Med livesändningar där både poängställningar och odds uppdateras i realtid, pre-match or live bets är upplägget helt i din fördel. Det finns en mängd olika saker du kan satsa på, som handicap-spel, båda lagens poäng, totalt antal poäng, antal mål i första halvleken, första målet, etcetera som håller eventen spännande och ger dig flera möjligheter att vinna.
 • Flatout: Bevittna blodbad på racerbanan när du lägger bets på Flatout4. Ett av de mest underhållande virtuella racingspelen som någonsin nått marknaden. Med Flatout4 får du ta del av racing som får dig att hålla andan, och du kan betta på antal sammanlagda poäng spelarna lyckas samla ihop under varje rond.
 • Worms: Roligt, underhållande och med hög konkurrens. Worms är ett av spelen med störst konkurrens och massvis av roliga detaljer, och du kommer förmodligen ha svårt att hitta sajter förutom Melbet som låter dig betta på Worms. Välj mellan att satsa på ex. even/odd, correct score, 1X2 och slutresultat på Worms event världen över.
 • Battlefield: En klassiker bland alla FPS-spel. Battlefield ger dig möjligheten att betta på två likvärdigt konkurrenskraftiga lag i deras kamp om äran. Pre-match och in-game bets kan sättas på slutresultat, even/odd och 1X2.
 • Quake 4: Det senaste erbjudandet från en av världens äldsta och mest populära FPS-franchiser. Quake 4 är den ultimata Battle-arenan för de skickligaste FPS-spelarna. Här på Melbet får du ta del av de blodindränkta spelen i realtid, medan du sätter bets på vinnaren, högst antal kills, störst antal frags, flest döda och så vidare – allt med otroliga odds.
 • Mortal Kombat: Ansedd att vara en arkadkampspelsklassiker av många som håller genren nära hjärtat. Mortal Kombat är spelet som introducerade spelare världen över till koncepten ”Fatality” och ”Brutality”. Nu är dessa avslutande drag helt i din fördel, då du kan betta på de på Melbet. Titta på fighterna live och satsa på fatality-finishes, brutality-finishes, rondvinster och slutpoäng.
 • Angry Birds: När Angry Birds först nådde våra mobilenheter för ett par år sedan var det allt alla pratade om. Detta gulliga, men samtidigt tävlingsinriktade arkadspel har resulterat i flertalet olika versioner sedan dess, och det är lika populärt som tidsfördriv som e-sport bland betting-entusiasterna. Melbet erbjuder Angry Birds event där du kan satsa på högst slutpoäng, högst antal stars och antal avslutade maps. Som alltid är oddsen på Melbet bäst, så du kan håva in vinsterna.
 • TwentyOne: Även känt som BlackJack; TwentyOne är ett kortspel, såväl som en casinoklassiker och spelfavorit, som drar in många spelare till bordet. Nu kan du betta på en virtuell variant här på Melbet, och satsa på b.la tjock, 21, svit, valör, slutsumma, 1X2, golden point, samt vilken spelare som får högst kort under spelets gång. Oddsen? De är lika fantastiska som alltid.
 • Injustice: Satsa på DC-universumets superhjältar och superskurkar när de fightas i detta 2.5D arkadkampsspel. Live event och pre-match bets på 1X2, rondvinst och totalt antal ronder ger otroliga odds för alla finsmakare som föredrar Injustice.
 • Steep: Älskar du extremsporter? Då kommer du älska möjligheten att satsa på Steep; spelet som för samman allt det bästa av Snowboarding, skärmflygning, skidåkning och wingsuit flying. Ta del av alla spännande snowboarding-event och betta på spelarnas slutresultat för att vinna riktigt stora pengar.
 • Heroes: Heroes är ett spännande MMORPG-spel som förser dig med ett par unika betting-alternativ som ex; vilka som kommer va med i fighten, level på de överlevande varelserna och hur många squads som återstår när spelet är slut.
 • Durak: Det populära ryska kortspelet är det perfekta spelet för spelare från Östeuropa.
 • Disc Jam: Frisbee tar ett steg i en ny riktning när spelarna tar sig ann varandra i Disc Jam. Det ultimata frisbeespelet med massa spänning och power-ups. Under tiden du avnjuter spelet kan du passa på att betta, och dra nytta av Melbets fantastiska odds.
 • E-sport Baseboll: Amerikas favoritsport är välrepresenterad i e-sportsektionen på Melbet. Hitta dina favoritevent och satsa in-game såväl som pre-match.
 • E-sport Golf: Golf må vara tråkigt för vissa, men här på Melbet är e-sportgolfen mer än spännande. Satsa på event där spelarna tar sig ann varandra, och oddsen är superbra. Här kan du betta från hål till hål.
 • E-sport Amerikansk Fotboll: Ytterligare en Amerikansk klassiker, ytterligare en e-sport för dig att ta del av. Betta på en mot en eller Cup-event på Melbet, som tar Amerikansk fotboll i e-sportsformat till dig, från hela världen.
 • E-sport Lacrosse: Melbet är en av ett fåtal bookmakers på nätet som erbjuder bettingalternativ på Lacrosse event. Sajten erbjuder Major League Lacrosse och andra event som du kan satsa på.
 • E-sport Rally: Om du är intresserad av racing är e-sport rally det ultimata valet för dig! Välj mellan massor av olika racing event, håll koll på eventens livesändningar för att sätta sista touchen på dina strategiska bets och håll tummarna.
 • E-sport Bordtennis: Allas favorit e-sport pingpong finns såklart också här för dig att satsa på. Bordtennis kommer med flertalet alternativ för pre-match och in-game bets med livesändningar. Välj mellan konkurrenskraftiga turneringar eller en mot en efter tyck och smak.
 • E-sport Biljard: För alla biljard-fantaster finns e-sportvarianten till ert förfogande.
 • E-sport F1: Formula 1-älskare kan göra ett glädjetjut då Melbet introducerat denna populära version av allas favorit racinggenre. Medan du tar del av stora race och livesändningar kan du passa på och satsa på dina favorit F1-stjärnor från den virtuella världen.
 • E-sport Tennis: Välj från en välrundad selektion av tennismästerskap eller en mot en event, och satsa på dina favorittennisstjärnor från hela världen.
 • E-sport Cricket: Idag en av världens mest snabbväxande sporter. Cricket är galet populärt i asiatiska länder och Storbritannien. Därav kommer det inte som någon överraskning att man även vill kunna betta på detta ”Gentlemannaspel”. Livesända internationella och inhemska e-sport cricketevent går att hitta på sajten, vilket ger dig chansen att satsa på dina favoritlag och vinna stort.
 • E-sport Innebandy: Innebandy är en ny och växande sport som sätter sina spår världen över. Biennial World Floorball Championships och den årliga Euro Innebandykuppen är ett par av eventen du bara inte får missa. Med en dagligt ökande popularitet kunde Melbet inte låta bli att arrangera så du kan ta del av dessa e-sport innebandyevent, där du kan satsa på dina favoritlag i virtuella internationella och inhemska matcher.
 • E-sport Brottning:: Melbet har tagit fram en virtuell variant av världens mest populära brottningsunderhållning; bara för dig. Satsa på dina favorit-WWE-superstjärnor och vinn stort!
 • E-sport Basket: Här tar vi NBA till en helt ny nivå. Melbet erbjuder virtuella NBA-event från hela världen, och detta är en gyllne chans för alla basketälskande satsare. Välj bland att betta på NBA 2K18-turneringar, övriga matcher och en mot en. Poängställning i realtid och odds som uppdateras med livesändningen gör det till en smidig och underhållande upplevelse.
 • E-sport Handboll: Handboll har många dedikerade följare runt världen, så det var bara en tidsfråga innan en virtuell handbollsupplevelse som du kan betta på blev verklighet. Detta kan dock vara svårt att hitta på andra sajter. Med live broadcasting, odds i realtid och score, in-match och pre-game bets kan du avnjuta handboll som aldrig förr.
 • E-sport Rugby: Som en av de allra mest populära sporterna i Europa och Austalasien såväl online som offline, är det inte förvånande att det är ett populärt val för många satsare. Därav kan du nu spela på virtuell e-sport rugby på Melbet, med möjligheten att välja mellan pre-match och in-game bets. Använd livesändningarna till din fördel, finslipa dina bets därefter och dra fördel av de höga oddsen.