Spela på riktigt!Melbets lista över betting- och spelalternativ förlängs ytterligare med den populära tillkomsten av Bingo och Toto, med en uppsjö av olika bets för varje nisch är dina chanser att vinna på Melbet numera ännu större!


Bingo

Det finns inte många spelare idag som inte har hört talas om Bingo och Keno. På Melbet kan du välja mellan Bingo, Crazy Bingo, Battleship och Keno.

Översikt

Bingo:

Finns live, och redo för dig att börja spela. Du kan enkelt köpa en lott för att delta i spelet. När du väl fått din lott får du vänta tålmodigt i ett par minuter innan liveselektionen drar igång. Medan de 70 färgglada bollarna letar sig fram, och dealer ropar upp de en efter en, kan du ta en titt på linjerna, house eller jackpott-resultaten och se om just du kammat hem jackpotten.

Köp lottdelar och paket med nummer som blir dina under nästa spel. Du ser resultaten live, och allteftersom numren dyker upp kan du snabbt besöka vinnarsektionen för att få reda på om du vunnit något. Demoversionen av detta spel är en superb touch för att nya spelare som kanske vill prova på först innan de satsar riktiga pengar. Som alltid finns en livechatt med kundsupport för dig som av en eller annan anledning behöver hjälp.

Keno:

I Keno är konceptet ungefär detsamma som i Bingo, fast med en liten twist. Livespelet visar allteftersom de 20 bollarna väljs ut. Innan spelet börjar kan du köpa en lott och vänta på att spelet ska börja. Stora priser och jackpottar väntar dig ifall det visar sig att du har vinstlotten.

Lotterna kan köpas för så lite som 2USD/st. Du kan även köpa fler än en lott per spelomgång. När du köpt dina lotter kan du snabbt och enkelt klicka fram samtliga från ”Väntande”-sektionen, och se de tillsammans på ett smidigt interface. När spelet börjar ändras din lottstatus till ”In Game”, och det är nu du har möjligheten att ta del av vinsterna. Demosystemet finns här för dig om du vill testa spelet innan du börjar satsa riktiga pengar.

Battleship:

Det klassiska spelet Battleship får en ny tappning när du köper lotter med olika battleship-layouts. Ronderna går en efter den andra under tiden som du väntar med dina inköpta biljetter. Efter det, när spelet börjar, meddelar annonsören vilka nummer som är valda, och du kan själv se ifall dina lotter klarar sig eller blir förstörda.

Pengar kan vinnas på ett flertal kombinationer ch förstörda flottor allteftersom spelet pågår. Som alltid, när ronden är slut kan du snabbt klicka vidare till kategorin ”Vinster” för att dubbelkolla ifall du har vunnit något. Demoversionen av det här spelet låter dig doppa tårna i vattnet och prova på innan du börjar lägga riktiga bets. Du kan när som helst kontakta live-kundtjänsten om du upplever problem.

Crazy Bingo:

Större vinster och bättre chanser att vinna jackpotten – det är inte konstigt att Crazy Bingo är den största hitten bland Melbets kunder. Köp lotter i demoversionen för att få en inblick i spelet. Därefter kan du välja att använda riktiga pengar istället.
När lotterna väl är köpta är reglerna rätt enkla. Du väntar tills nästa liverond startar, och håller tummar och tår att de 70 numren du har dyker upp.

Återigen, du kan vinna pengar baserat på linje, house eller jackpott. När omgången är färdig kan du gå igenom dina biljetter och kika på ”Vinster”-sektionen för att se över dina vinster. Efter det väljer du mellan att ta ut vinsterna, eller att fortsätta spela i hopp om ännu bättre resultat.


TOTO

Overview

Bettingsystemet i Tote, eller Toto är känt världen över, och såklart ville Melbet förse dig med lite Toto-action. I spelet Toto väljer du mellan en uppsjö av olika slutresultat för en ännu större mängd fotbolls- och ishockeymatcher. Du kan även göra s.k. blind bets, om du känner dig alldeles extra tursam. Välj mellan TOTO-15 och Toto Correct Score för chansen att vinna stort. Du kan även satsa på slutresultat, vinnande lag 1, vinnande lag 2 eller oavgjort.

Förutom vår sektion med riktiga fotbollsmatcher så accepterar operatören även Toto-bets på ett större antal e-sport FIFA-event. När du satt dina bets och spelet är på väg att dra igång, får du helt enkelt vänta tills dina bet är avgjorda, och du går därifrån med ditt livs vinst!